Vestergade

KORT FORTALT

Vi er etableret i 2002 og har til huse i charmerende fredet ejendom fra 1796, beliggende i Københavns indre by, på hjørnet af Vestergade og Gl. Torv.

Vi har en betydelig kundekreds af større offentlige og private virksomheder og organisationer, fordelt over hele landet – på tværs af brancher. Se hvem vore kunder er her.
En fælles problemstilling for kunderne er, at forandringer sker i et stigende tempo, og håndteringen heraf og de tilhørende projekter har ofte afgørende indflydelse på, hvordan organisationen klarer sig.

Det er fokus for vore ydelser. Vi har gentænkt traditionelle tilgange, og har i dag har en integreret pakke, der – anvendt fuldt ud – kan medføre ekstraordinære resultater i form af øget indtjening, sparede ressourcer og nye muligheder.
Et gennemgående feedback fra kunderne er, at vi er gode til at lytte, og at man får ”value for money” hos os.

Vore partnere går forrest i leverancerne, og de har alle haft lederstillinger med ansvar for større forandringer i både små og store organisationer.

Med et VIA Team Survey er vores DNA blevet afdækket i form af disse fælles styrker:

  • Handlekraft: Vi går til opgaverne med begejstring, entusiasme og energi og gør aldrig noget halvt eller halvhjertet. Vi er dedikerede og vores arbejde giver mening.
  • Nysgerrighed: Vi stiller spørgsmål, opdager og udforsker og interesserer os for at finde ny viden og erfaring.
  • Ærlighed: Vi tager ansvar, er reelle og autentiske i det vi gør og siger, også ved modstand eller når det ikke er populært.
  • Humor: Vi prøver at se den lyse side i enhver situation. At give andre et smil på læben er vigtigt.
  • Vedholdenhed: Vi fastholder kursen og fuldfører det, vi begynder på. Vi kan lide at gøre ting færdige.
  • Perspektiv: Vores viden og erfaringer gør os i stand til give råd om det, der virkeligt gælder. Vi har situationsfornemmelse og håndterer vigtige og svære problemer med både følelser og fornuft.

Læs mere om vore partnere og om VIA.