larsKontakt Lars Severin Klausen
+45 30 94 55 30
Lars@FaarupPartners.dk

LARS SEVERIN KLAUSEN

Lars Severin Klausen er fra 2014 formand for bestyrelsen i Faarup & Partners, som han siden 2011 har været medlem af. Sideløbende har han løst rådgivningsopgaver for selskabet som associeret partner.

Lars har mere end 40 års erfaring fra større danske og internationale IT virksomheder, senest fra en stilling som administrerende direktør for konsulentvirksomheden CIBER, hvor han udover ansvaret for udarbejdelse og gennemførelse af virksomhedens strategi i Danmark, gennemførte et succesfuldt opkøb og integration af et større dansk SAP konsulenthus.

Før da var Lars med titel af Vice President en del af den danske ledelse i konsulentvirksomheden Capgemini Danmark, hvor han bl.a. havde ansvaret for salg og gennemførelse af større outsourcing- og projektopgaver i udvalgte markedssegmenter. Før Lars kom til Capgemini i 1996 har han haft ledende stillinger i virksomheder som Digital Equipment og i/s Datacentralen (CSC Scandinavia).

Med udgangspunkt i en handelsmæssig baggrund og uddannelse har han gennemført et større antal teoretiske uddannelsesforløb inden for strategi og ledelse, og han tilfører Faarup & Partners yderligere kompetencer inden for især M&A, sourcing, IT governance samt gennemførelse af vitale virksomhedsforandringer.