larsLars Severin Klausen bjarneBjarne Gertz Pedersen jesJes Mejlby Jørgensen henrikHenrik Faarup

Partnere

larsKontakt Lars Severin Klausen
+45 30 94 55 30
Lars@FaarupPartners.dk

LARS SEVERIN KLAUSEN

Lars Severin Klausen er fra 2014 formand for bestyrelsen i Faarup & Partners, som han siden 2011 har været medlem af. Sideløbende har han løst rådgivningsopgaver for selskabet som associeret partner.

Lars har mere end 40 års erfaring fra større danske og internationale IT virksomheder, senest fra en stilling som administrerende direktør for konsulentvirksomheden CIBER, hvor han udover ansvaret for udarbejdelse og gennemførelse af virksomhedens strategi i Danmark, gennemførte et succesfuldt opkøb og integration af et større dansk SAP konsulenthus.

Før da var Lars med titel af Vice President en del af den danske ledelse i konsulentvirksomheden Capgemini Danmark, hvor han bl.a. havde ansvaret for salg og gennemførelse af større outsourcing- og projektopgaver i udvalgte markedssegmenter. Før Lars kom til Capgemini i 1996 har han haft ledende stillinger i virksomheder som Digital Equipment og i/s Datacentralen (CSC Scandinavia).

Med udgangspunkt i en handelsmæssig baggrund og uddannelse har han gennemført et større antal teoretiske uddannelsesforløb inden for strategi og ledelse, og han tilfører Faarup & Partners yderligere kompetencer inden for især M&A, sourcing, IT governance samt gennemførelse af vitale virksomhedsforandringer.

 

bjarne
Kontakt Bjarne Gertz Pedersen
+45 20 70 11 09
Bjarne@FaarupPartners.dk

BJARNE GERTZ PEDERSEN

Kom til Faarup & Partners som partner 1. oktober 2010.Bjarne har mere end 25 års erhvervserfaring inden for IT og forretningsudvikling. Senest som VP Business Development og CIO hos SAS Cargo, hvor fokus var effektivisering og øget sammenhæng mellem forretning og IT. Der blev arbejdet med koncepter som cloud computing og business intelligence.

Før det var han selvstændig konsulent med fokus på forretningsudvikling i mindre og mellemstore virksomheder. Bjarne har også været administrerende direktør med ansvar for IT selskaberne i Schultz koncernen. Det omfattede aktiviteter inden for software produktudvikling, distribution af IT infrastruktur, salg og udvikling af intranetprodukter og hostingydelser.

Inden da var han centerchef for Industrielle datasystemer på Teknologisk Institut, hvor fokus var IT strategi, software-udviklingsmetoder og kurser.

Erhvervskarrieren startede som softwareudviklingsingeniør på Teknologisk Institut i 1983.

Bjarne er uddannet som ingeniør fra Aalborg Universitet og har en executive MBA fra Handelshøjskolen i København.

jesKontakt Jes Mejlby Jørgensen
+45 21 41 21 41
Jes@FaarupPartners.dk

JES MEJLBY JØRGENSEN

Jes kom til Faarup & Partners i marts 2006 med mere end 20 års ledererfaring fra internationale virksomheder på både it leverandør- og kundesiden.

Tidligere var han Senior Vice President og international ansvarlig for koncern-it-funktionen hos ISS, en af verdens største udbydere af Facility Services. Var ansvarlig for strategi, globale projekter, leverandørforhandlinger samt outsourcing.

Før da it-direktør og medlem af direktionen i ISS Danmark og bestyrelsen for ISS Data. Deltog igennem 17 år i integration af akkvisitioner, kvalitetsstyring og strategisk planlægning på forretningssiden samt var ansvarlig for udarbejdelse og realisering af it-strategi, infrastruktur, systemdrift, brugerservice og systemimplementering.

I midten af firserne driftschef i ØK Data og ansvarlig for levering af outsourcing ydelser til eksterne kunder. Inden og fra 1976 driftschef og planlægger i daværende Regnecentralen.

HD i organisation fra Handelshøjskolen i København.

 

henrikKontakt Henrik Faarup
+45 51 23 45 50
Henrik@FaarupPartners.dk

HENRIK FAARUP

STIFTER OG MANAGING PARTNER SIDEN 2002

 • Visionen er, at Faarup & Partners bidrager til flere sunde og robuste forandringer og projekter
 • Konsulent og rådgiver på strategisk og taktisk niveau i forbindelse med ledelse af forandringer
 • Er optaget af at gentænke og udfordre traditionelle tilgange
 • Gennem Faarup & Partners medstifter og medejer af Center for Mental Robusthed

DRIVKRAFT I UDVIKLINGEN AF KONCEPTER OG KURSER

 • Koncept for Gevinstrealisering anvendes bredt –  i forbindelse med workshops, reviews, kurser og udarbejdelse af gevinstrealiseringsplaner for projekter
 • Ansvar for Business Cases for strategiske projekter under IT-strategi hos FLSmidth (2007 – 2015 )
 • Over 1000 deltagere fra op mod 300 virksomheder på ”Bliv Skarp på Business Case”-kurser (2010 – )

DIREKTØR I CAPGEMINI (1985-2000)

 • Ansvaret omfattede bl.a. salg og levering af DSB’s pladsreservationssystem og Post Danmark’s centrale modtagerdatabase.
 • Stifter og medejer af e-learning-virksomheden Helios Software.

UDDANNELSE OG NETVÆRK

 • Svagstrømsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet
 • HD i organisation fra CBS.
 • Faglige netværk: VL53 og DIAG