Foredrag om kunstig intelligens 2020-02-12T09:49:27+00:00

FOREDRAG OM KUNSTIG INTELLIGENS

Hvad er det, hvad betyder det for os og hvordan styrer vi det?

IT-teknologien er nu så langt fremme, at vi allerede i dag har systemer, der er i stand til at opdage mønstre i enorme datamængder og lave præcise forudsigelser. Den kan profilere menneskers særkende og psyke, ”lære” komplekse ting og finde løsninger på spørgsmål, vi har svært ved at overskue. Den vil overtage mange typer ensformigt, tidskrævede arbejde og tage beslutninger på samme niveau som et menneske. Den teknologi kaldes kunstig intelligens eller på engelsk artificial intelligence (AI).

Den giver os store muligheder for at udvikle helt unikke IT-løsninger, der kan skabe forbedringer i hele verden og i det enkelte menneskes liv. Men teknologien kan også misbruges – uden du ved det. Du vil blive overrasket over, hvad kunstig intelligens kan, og hvordan det påvirker os alle.

Foredraget er bygget op således, at ALLE – også dem uden særlig teknisk viden – kan være med og få en rigtig god forståelse for, hvad kunstig intelligens er. Vi bliver alle berørt – også dig – så kom og hør mere og deltag i debatten. Foredraget tilpasses publikum og kan vare mellem 45 min, og 2 timer – alt efter hvad der ønskes.

Foredraget er bl.a. kommenteret af direktør Christian Stadil, Stadil Advice:

“Sven formidler med praktiske eksempler på spændende og letforståelig vis, hvad kunstig intelligens er, hvordan det kan bruges og hvilke dilemmaer det giver anledning til. Hans foredrag kan anbefales til både ledere, professionelle og personer der gerne vil vide mere.”

Behov for at høre mere om foredraget?
Kontakt foredragsholderen:

Sven Kolstrup

Sven Kolstrup

Mail: svenkolstrup@gmail.com

Telefon: +45 21 16 18 48